Turku – Aikuiset

Capoeira

Kiinnostaako kamppailu, mutta et halua kilpailla? Capoeira voi olla sinun lajisi. Capoeira on kamppailua, mutta siinä tarvitaan enemmän oveluutta ja pelisilmää kuin raakaa voimaa. Capoeira on kuin strategiapeli, jossa omaa kehoa käytetään pelivälineena. Pelin tavoitteena on hämätä ja horjuuttaa vastapeluri, käyttämällä potkuja, väistöjä ja hämäyksiä sekä myös capoeiralle tunnusomaisia akrobatialiikkeitä. Peliä voi rakentaa rauhassa, nopea ”tyrmäysvoitto” ei ole tavoite!

Aikataulut (2020/2021)

Lauantai 12.30-13.30 Aikuisten alkeet, Leidit liikkeellä ohjaaja: Marjo Heinonen-Tuomi (Graduada Símpatia) Snellmanin koulu (Koulukatu 8)
Maanantai 20.00-21.30 Kaikille ohjaaja: Nenad Jovic (professor Diablo) Snellmanin koulu

Hinnasto

15 kerran kortti 75€ (+ jäsenmaksu)
10 kerran kortti 60€ (+ jäsenmaksu), Campus Sport maksun maksaneille 40€
Kertamaksu 7€

Maksut suoritetaan yhdistyksen tilille:  Capoeira Senzala Turku ry. / FI66 5710 0420 6069 80 tai vaihtoehtoisesti käteismaksuna tai Smartumin liikunta/kulttuuriseteleillä paikan päällä.

Jäsenyys

Kävijä voi halutessaan liittyä seuran jäseneksi ja sitä kautta saada erilaiset edut, kuten esim. oikeuden ostaa 10 kerran- tai 15 kerrankortin. Jäsenmaksu vuonna 2020 on 20€ (tai 10€ pelkkä kevät/syksy).

Treenivarusteet

Sopiva vaatetus on mukavat housut, t-paita ja paljain jaloin. Myös vesipullo on hyvä olla mukana. Capoeirassa on käytössä myös virallinen puku:  valkoiset housut + vyö ja valkoinen t-paita, mutta alussa tämän hankkiminen on vapaaehtoista.

Vakuutus (TÄRKEÄ)

Seuralla ei ole tapaturmavakuutusta. Suosittelemme että tarkistatte kotivakuutuksenne ehtoja, kattaako se capoeiran ja samantyyliset lajit. Jos vakuutusyhtiöllänne ei ole capoeirasta erikseen mainintaa, kannattaa kertoa että capoeira on ”pehmeä”  kamppailulaji jota voidaan paremmin verrata esim. break-danceen  kuin täyskontaktilajeihin kuten karate tai jujutsu.

Lisätiedot

Ohjaajien yhteystiedot löytyvät tästä